Migraine

migraine

Migraine

Migraine is een veelvoorkomend probleem en toch kun je er heel veel aan doen. Migraine ontstaat door een overvloed aan negatieve en zorgelijke gedachtes. Gedachtes hebben een relatie met één of meerdere chakra’s in je eigen energiesysteem én ze hebben daarmee invloed op je lichaam. Door zorgelijke gedachtes gaan je spieren zich vastzetten en wordt de bloeddoorstroming minder … de gruwelijke hoofdpijn is ontstaan.

Het enige wat je kunt doen als je migraine hebt is rust nemen en als je je weer beter voelt kun je eens op zoek gaan naar de oorsprong van je migraine. De trigger kan iedere keer hetzelfde zijn, maar hij kan ook wisselen. Maak je je altijd zorgen over dezelfde dingen of wisselt dat?

Waar zit de onbalans?

De onbalans bevindt zich in één of meerdere chakra’s. Aan jou de taak om uit te zoeken in welke chakra’s!

Basischakra: als je je zorgen maakt over je basisbehoeften
Sacraalchakra: als je je zorgen maakt over een relatie
Zonnevlecht: als je je zorgen maakt over je eigenheid
Hartchakra: als je je zorgen maakt over de liefde
Keelchakra: als je je zorgen maakt over jezelf uiten
Derde oog: als je je zorgen maakt over inzicht
Kruinchakra: als je je zorgen maakt over je verbinding

Als je de trigger van de onbalans achterhaald hebt dan kun je ermee aan de slag om een nieuwe migraine aanval te voorkomen.

Wat kun je doen om de balans te herstellen?

Voor het herstellen van de balans is het nodig om de onbalans te herstellen en daarna zelfs te voorkomen. Dat klinkt heel simpel, maar de uitvoering daarvan wil nog wel eens tegen vallen.

Stel dat de onbalans in je zonnevlecht wordt getriggert doordat je je eigen grenzen niet goed aangeeft en daarmee komt je eigenheid in het gedrang. Aan jou de taak om óf je grenzen aan te gaan geven óf vrede te sluiten met het feit dat je dit niet doet. Als je blijft balen van het feit dat je dit niet doet en het je weer overkomen is, dan zul je last blijven houden van je migraine.

Hulp van de balansbrengers van je zonnevlecht!

Om in de kracht van je eigenheid te gaan staan kun je je laten helpen door

  1. Kleur: geel
  2. Edelsteen (bijv. citrien)
  3. Etherische olie (bijv. citroen)
  4. Bach Bloesem (bijv. ‘oak’)
  5. Meditatie

Door te werken met de balansbrengers van je zonnevlecht maak je jezelf aan de ene kant heel bewust van dat wat je wilt veranderen en aan de andere kant helpt de trilling van de balansbrengers je op een onbewust niveau.

It’s like magic!

No Comments

Give a comment