Bach bloesems

Bach bloesems

BACH BLOESEMS

Hier vind je een korte uitleg over de Bach bloesems die ik graag inzet als hersteller van de balans.

Bach bloesems brengen je emoties en ziel weer in balans.

 

De oorzaak van onbalans kan in verschillende lagen beginnen, maar werkt door op meerdere. Voor het herstellen van een balans is het belangrijk dat de balans in alle (!) lagen weer hersteld wordt. Het fijne van Bach Bloesems is dat ze je nooit kunnen schaden, dus als je een bloesem inneemt die je niet nodig hebt dan ondervindt je daar geen negatieve gevolgen van. Ze helpen je om in balans te komen en positieve veranderingen te verankeren tot in je ziel.

Ontwikkeling in het kort

De levenskracht van de bloesems wordt gevangen via dauwdruppels, de zonnemethode of de kookmethode. Daarna wordt er brandewijn toegevoegd. De Bach bloesems kun je aanschaffen in Stock flesjes of in een verdunning. Mijn advies is om een verdunning te maken met zilverwater. Als je van mij een Bach bloesem mix krijgt dan is die altijd verdund met zilverwater.

Verschillende soorten

Er zijn 38 verschillende bloesems die door meneer Edward Bach zijn onderzocht. Dit zijn de bloesems waar ik zelf heel veel kennis van heb en waarin ik een unieke onderverdeling heb gemaakt per chakra.

Er bestaan meerdere bloesem remedies wereldwijd. De bloesems van meneer Bach zijn gemaakt van inheemse planten uit Engeland, maar zo zijn er dus ook bloesems in gebruik van over de hele wereld.

Gebruik

Het advies is om 1 tot 7 Bach bloesems tegelijkertijd in te zetten. De bloesems breng je bij elkaar in een mengflesje met een basis van zilverwater. Dagelijks dien je van deze mix 4 maal daags 4 druppels in te nemen.

Het vergt wat discipline, maar het is zeker de moeite waard!

Bach bloesem mix op maat gemaakt

Je kan ervoor kiezen om een mix door mij op maat te laten maken voor jezelf óf voor je dier.
KLIK HIER voor het bestellen van de mix en dan neem ik contact met je op om te horen waar jij graag meer balans wilt ervaren.

 

 

No Comments

Give a comment