LIEFDE IS HET ANTWOORD

LIEFDE IS HET ANTWOORD

Ben jij verliefd op het leven?
Ben jij verliefd op jezelf?
Ben jij verliefd op de liefde?

Zoveel vrouwen die ik coach ontzeggen zichzelf zoveel. De reden daarvan is dat zij altijd de behoeftes van een ander boven die van zichzelf plaatsen. Zij luisteren niet niet naar hun hart en het meest treurige is, is dat ze het zich vaak niet eens bewust zijn.

Dit gedrag zal ervoor zorgen dat de energie van hun hart geblokkeerd raakt, waardoor ze prikkelbaar worden en zich minder energiek voelen. Het zorgt ervoor dat de Chi energie niet vrijelijk door hun hele energiesysteem kan stromen. Met allerlei gevolgen van dien.

Ze manifesteren niet wat ze willen.
Ze voelen zich de hele tijd moe.
Ze zijn prikkelbaar, terwijl ze dat helemaal niet willen zijn.
Ze voelen zich een wandelende tijdbom.

Dit gedrag zal er uiteindelijk voor zorgen dat ze in huilen uitbarsten, het verscheurt ze, omdat ze niet gemaakt zijn om constant aan andermans verwachtingen te voldoen. Het geeft ze uiteindelijk een geblokkeerd gevoel en het gevoel dat ze nooit genoeg zijn!

Lieve vrouw … JIJ bent gemaakt om jouw eigen leven te leiden!

Dat betekent niet dat je nooit de behoeftes van een ander boven die van jou zal plaatsen, maar die behoefte mag voortkomen uit een stroom van overvloed. Die keuze mag voortkomen uit een plek van zelfliefde en niet zelf ontzegging of zelfs zelf ontkenning!

Jij bent PERFECT precies zoals je nu bent! Vergeet dat alsjeblieft nooit!!

Heb je hulp nodig om de liefde naar jezelf te laten stromen?
Bel 06-28769971

#krachtvanjehart #hartchakra #balans #mscoaching #reisdoorjechakras #chi #kundalini #chakrapower #liefde #houvanjezelf

No Comments

Give a comment