Maak connectie met jouw chakra’s!

Maak connectie met jouw chakra’s!

Dat klinkt leuk hè?
Contact maken met je chakra’s!

En weet je wat?
Het is makkelijker dan je denkt!

Sterker nog?
Je bent altijd in contact met je eigen chakra’s!

Huh???
Ja echt!

Ik zal je meer vertellen, zodat je gaat begrijpen wat ik bedoel.
Iedereen denkt de hele dag door en het leuke is, is dat al die gedachtes in verbinding staan met verschillende chakra’s en daarmee invloed uitoefenen op jouw chakrasysteem.

Maar …. misschien moet ik beginnen met het uitleggen van wat chakra’s zijn.

Het woord chakra betekent wiel. Chakra’s zijn namelijk energie knooppunten op verschillende plekken in je lichaam, vlakbij grote zenuwknopen en meridiaanknopen. Je mag je voorstellen dat chakra’s kleine draaikolken zijn die mooi in flow kunnen zijn óf overactief zijn óf gestagneerd zijn. Aan jou de kunst om ze zo goed mogelijk in flow te houden.

Als jij je kan voorstellen dat alles trilling is en je met jouw gedachtes invloed kan uitoefenen op die energie dan ben je al een heel eind 😉

Als je bijvoorbeeld altijd negatieve gedachtes denkt dan ben je hoogst waarschijnlijk ook veel moe en futloos en als je meestal positieve gedachtes denkt dan zit je vol met energie en levenslust. Herkenbaar?

Maar niet alleen je gedachtes hebben invloed op de trilling van energie, ook kleur heeft bijvoorbeeld invloed op de trilling van je energie. Of anders bekeken, we zien een bepaalde kleur omdat die een bepaalde trilling teweeg brengt en daarmee het zonlicht op een bepaalde frequentie naar ons terug reflecteert. Iedere chakra is dan ook specifiek verbonden met de trilling van een specifieke kleur.

Het leuke is het feit dat je vaak onbewust bepaalde kleuren graag om je heen hebt en zodra je je daar bewust van wordt kun je kleuren ook veel bewuster gaan inzetten om meer in balans te komen.

Dat zijn dus al 2 manieren waarop je invloed kan uitoefenen op je eigen chakra systeem; gedachtes (mindset) en kleur.

Weet je wat?
Ik nodig je uit om samen met mij in 7 dagen tijd jouw 7 grote chakra’s beter te leren kennen.

Doe je mee?
Ik ga je vertellen welke gedachtes je chakra’s blokkeren en welke gedachtes de flow van energie optimaliseren én ik zal je een sneakpeak geven in de manier waarop je kleuren voor je kan laten werken.

KLIK HIER om je in te schrijven!

No Comments

Give a comment