Volle Maan

[dt_sc_fullwidth_section backgroundcolor=”” backgroundimage=”https://www.mscoaching.nl/wp-content/uploads/2019/01/maancirkelslider.jpg” opacity=”” parallax=”” backgroundrepeat=”” backgroundposition=”center center” paddingtop=”125″ paddingbottom=”400″ textcolor=”” disable_container=”” class=”” first][dt_sc_full_width first]

Volle Maan Ceremonies

[/dt_sc_full_width][/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_fullwidth_section backgroundcolor=”#f0e3cb” backgroundimage=”” opacity=”” parallax=”” backgroundrepeat=”” backgroundposition=”center center” paddingtop=”50″ paddingbottom=”50″ textcolor=”” disable_container=”” class=”” first][dt_sc_full_width type=”type2″ first][dt_sc_h6 type=”” class=”chakra titel tekst”]De volle maan kan je helpen om bewuster in het leven te staan.[/dt_sc_h6][dt_sc_h6 type=”” class=”chakra titel tekst”]Verbind je met haar energie, met het ritme van de natuur en beleef meer daadkracht in je dagelijks leven. [/dt_sc_h6][dt_sc_h4 type=”type2″ class=”chakra titel”]Kom tot rust met 3 mooie volle maan meditaties en opdrachten[/dt_sc_h4][/dt_sc_full_width][/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_fullwidth_section backgroundcolor=”” backgroundimage=”” opacity=”” parallax=”” backgroundrepeat=”” backgroundposition=”” paddingtop=”30″ paddingbottom=”30″ textcolor=”” disable_container=”” class=”” first][dt_sc_one_third first]

[/dt_sc_one_third][dt_sc_two_third ][dt_sc_h4 type=”type2″ class=”titel blokje”]Wat houdt het in? [/dt_sc_h4]

Iedere maan heeft een eigen karakter en eigen thema. Iedere volle maan ontvang je 3 meditaties en opdrachten.

Elke volle maanceremonie begint met een ontspanningsoefening. Je kunt je daardoor beter openstellen voor het ontvangen van nieuwe inzichten tijdens de ceremonie die volgt. Na de ontspanningsoefening vertel ik waar de maan voor staat en wat er op dat moment verschuift in de natuur. De eerste meditatie en de daarop volgende opdracht maken je bewust van jouw eigen ritme op dat moment.

De tweede meditatie brengt je in verbinding met het sterrenbeeld waar de volle maan in staat. Dit is één van de redenen waarom iedere volle maan weer anders is. Ook na deze meditatie volgt een korte opdracht voor meer inzicht in je eigen proces.

Als laatste doen we een meditatie die je verbind met één van de elementen; water, aarde, vuur of lucht.

De combinatie van de 3 meditaties brengen je rust, inzicht en een plan om je rust te bewaren in je dagelijkse ritme! 

[dt_sc_button type=”type1″ link=”https://www.mscoaching.nl/product/volle-maan-2018-2019/” size=”large” bgcolor=”#7d4f2a” variation=”” textcolor=”#fdf6ea” target=”_blank” class=”” timeline_button=”no”]De Volle Maan meditaties & oefeningen voor 13 euro per maand[/dt_sc_button][/dt_sc_two_third][/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_fullwidth_section backgroundcolor=”#f0e3cb” backgroundimage=”” opacity=”” parallax=”” backgroundrepeat=”” backgroundposition=”” paddingtop=”30″ paddingbottom=”30″ textcolor=”” disable_container=”” class=”” first][dt_sc_one_half class=”lijn rechts” first][dt_sc_pullquote type=”pullquote4″ icon=”no” align=”center” textcolor=”” cite=””]

Ik & de Maan

Ik en de maan dat is waar de dromen ontstaan.

In de stilte van de nacht hoor ik waar mijn hart naar smacht.

Daar kan ik het ruimte geven en het intens beleven.

De kiem van de manifestatie kracht heeft mij al veel gebracht.

Maar ik heb nog zo veel meer te delen zodat onze wereld kan helen.

Het voelt zo goed een wereld vol overvloed.

In dit leven zal ik alles geven.

Makkelijk is het niet, maar zo bevredigend als je de uitwerking eenmaal ziet.

Dat is wat mij voort laat gaan; de glimlach die op jouw gezicht mag ontstaan

Als je hebt beleefd hoe het is als je je dromen voorrang geeft

Ik zal in mijn kracht gaan staan onder begeleiding van onze mooie maan.

[/dt_sc_pullquote][/dt_sc_one_half][dt_sc_one_half ][dt_sc_h4 type=”type2″ class=”titel blokje”]De cirkel van de Maan[/dt_sc_h4]

Het houden van een volle maanceremonie is een eeuwenoud gebruik onder vrouwen. Ze kwamen samen en maakte ruimte voor alle aspecten van hun vrouw-zijn. Dit bewuste contact maken met de vrouwelijke energie van zichzelf en de vrouwelijke energie van de maan, voedt het lichaam, geest en de ziel.

De energie van de maan is een prachtige en krachtige vrouwelijke energie waar ik je graag bewust van maak.

In 28 dagen draait de maan rondom de aarde. De maan symboliseert, zonder oordeel, de vrouwelijke natuur, ook wel bekend als Yin. De tegenhanger is Yang, die staat voor de mannelijke natuur.

Het lijkt alsof de maan zelf licht geeft, maar wat je ziet is het zonlicht dat weerkaatst op het oppervlak van de maan. We weten allemaal dat de maan invloed heeft op water: eb en vloed worden erdoor veroorzaakt, maar ook het water in planten en in ons lichaam reageert op de stand van de maan.

Ondanks deze kennis, staan we er niet vak bij stil in hoeverre de maan invloed heeft op je stemming en je lichaam. Terwijl er wel degelijk verschil zit tussen nieuwe, wassende, volle en afnemende maan. Alleen al een blik op geboorte- en ongevalscijfers bevestigt dit.

De maan roept magie en kracht op voor mij. Hoe zit dat voor jou?

 

 

[/dt_sc_one_half][/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_fullwidth_section backgroundcolor=”” backgroundimage=”” opacity=”” parallax=”” backgroundrepeat=”” backgroundposition=”” paddingtop=”30″ paddingbottom=”30″ textcolor=”” disable_container=”” class=”” first][dt_sc_one_third first]

[/dt_sc_one_third][dt_sc_two_third ][dt_sc_h4 type=”type2″ class=”titel blokje”]Marieke van Soest[/dt_sc_h4]

Ik geloof dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk en dat je er veel meer invloed op uit kan oefenen dan de meeste van ons zich bewust zijn. Als klein kind heb ik dit al mogen ervaren dankzij de opvoeding die ik gehad heb. Het betekent niet automatisch dat het altijd makkelijk is, maar wel dat het altijd mogelijk is.

Alles is trilling en er zijn heel veel middelen om je trilling zo hoog mogelijk te houden. Lage trilling staat namelijk gelijk aan depressie, ongeluk en ongezondheid. Hoge trilling staat voor blijdschap, geluk en gezondheid. Als je als mens in een lage trilling zit, dan kun je heel veel middelen inzetten om in een hogere trilling te komen. Dat is waarin ik geloof en dat is wat ik iedereen graag wil leren.

De naam van mijn bedrijf is M’s Coaching en staat voor Marieke’s Coaching. Ik coach graag iedereen die ervoor open staat naar een gebalanceerd leven op eigen kracht, want ik vindt het belangrijk dat je onafhankelijk en gelukkig in het leven kan staan. Ik reik je een helpende hand samen met de volle maan!

[/dt_sc_two_third][/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_fullwidth_section backgroundcolor=”#fdf6ea” backgroundimage=”https://www.mscoaching.nl/wp-content/uploads/2014/08/indian.jpg” opacity=”0.5″ parallax=”no” backgroundrepeat=”repeat” backgroundposition=”right center” paddingtop=”60″ paddingbottom=”60″ textcolor=”” disable_container=”” class=”” first][dt_sc_h2 type=”type2″ class=””]Doe je mee voor € 13,00 per maand?[/dt_sc_h2][dt_sc_button type=”type1″ link=”https://www.mscoaching.nl/product/volle-maan-2018-2019/” size=”large” bgcolor=”#7d4f2a” variation=”” textcolor=”#fdf6ea” target=”_blank” class=”” timeline_button=”no”]Koop hier de Volle Maan meditaties & oefeningen 2018/2019[/dt_sc_button][dt_sc_hr_invisible /][dt_sc_hr_invisible /][dt_sc_h2 type=”type2″ class=””]Ervaringen[/dt_sc_h2][dt_sc_testimonial name=”Anoniem” role=”Deelnemer Volle Maan 2018/2019″ type=”type2″ enable_rating=”” class=”” image=”https://www.mscoaching.nl/wp-content/uploads/2018/12/product-foto-volle-maan.png”]

Wat was dit geweldig zeg. Emotioneel in het begin, ontlading. Jeetje. Echt zo bedankt hiervoor! Ik deel hem met je.

Na de meditatie zo de drang gekregen om het in te kleuren dus gewoon toegegeven aan de drang en alles ingekleurd zoals ik het visualoseerde, alles getekend op het moment dat ik luisterde en daarna alles kleur. Ik weet niet of je er iets van snapt omdat het een beetje een warboel was. Maar ik ben helemaal zen. Gehuild en emoties los gelaten, maar nu echt een beetje een lading kwijt en rust. Morgen pas ik het meteen toe.

Echt prachtig prachtig prachtig heel erg bedankt!

 

 

[/dt_sc_testimonial][/dt_sc_fullwidth_section]