[dt_sc_fullwidth_section backgroundcolor=”” backgroundimage=”” opacity=”” parallax=”” backgroundrepeat=”” backgroundposition=”” paddingtop=”” paddingbottom=”40″ textcolor=”” disable_container=”” class=”” first][dt_sc_one_half first][dt_sc_h1 type=”type2″ class=””]Voedsel voor meer flow in je chakra’s[/dt_sc_h1]

[yikes-mailchimp form=”1″]

meditatie

[/dt_sc_one_half][dt_sc_one_half ]

 

 

 

Naar wie mag ik dit e-book sturen?


Wat leuk dat je interesse hebt in mijn e-book! Als chakra coach begeleid ik mensen op het pad naar meer balans en positieve energie. Om dit te bereiken is het nodig om patronen en oude gewoonten te ontdekken en te doorbreken. Dat is vaak lastig. Daarom help ik jou stapje voor stapje in de goede richting. Met dit e-book zet je de eerste stap naar verandering!

In dit gratis e-book:

  • Leer je hoe je voedsel kunt inzetten om meer balans in je chakra’s te brengen
  • Lees je welke voedingsmiddelen invloed hebben op welke chakra
  • Deel ik een heerlijk recept met jou per chakra
  • Zet je de eerste stappen naar meer flow, gezondheid en geluk!

Ik geloof dat verandering vanuit jezelf komt. Ik geef je de handvatten, maar uiteindelijk moet je zelf stappen ondernemen. Voeding is zo’n stapje die je gemakkelijk zelf in je dagelijks leven kunt doorvoeren, en daarom schreef ik hier een e-book over. Voeding heeft veel invloed op ons algemene welzijn, en zo ook op de chakra’s.

Laat hier je e-mailadres achter. Dan ontvang je het e-book direct in je mailbox!
Zo kan je meteen aan de slag. Want zonder actie geen verandering!

Veel succes en plezier!

Liefs, Marieke

Chakra coach

[/dt_sc_one_half][/dt_sc_fullwidth_section]